Qui som

VIRTUS vol acompanyar-vos en el desenvolupament dels vostres reptes, el que resumim en el nostre lema: Driving Projects, amb l’objectiu d’aportar valor afegit i reforçar la vostra competitivitat. Amb aquest objectiu hem configurat un equip multidisciplinari per poder oferir el millor servei integral.

Renovem i fusionem dos projectes assessorant a empreses i particulars a Andorra i Barcelona, mantenint el nostre senyal d’identitat: la proximitat i implicació en els projectes, amb una reconeguda especialització en l’assessorament laboral per a treballadors i empreses i immigració.

Una firma global per atendre a Andorra i a Barcelona aquells particulars i empreses andorranes i espanyoles, cada vegada més, que desenvolupen la seva activitat en ambdós països, sovint com un primer pas per a la internacionalització de la seva activitat, i que ens han demanat un coneixement exhaustiu de les regulacions de tots dos països que asseguri la correcta planificació i gestió dels seus projectes empresarials.

En el món que ens ha tocat viure, que evoluciona a passos de gegant, hem de saber adaptar-nos i assessorar-nos amb els professionals adequats que disposen de les eines necessàries, com les que us podem aportar. Ens hem de saber adaptar: els canvis no són una amenaça, sinó una oportunitat.

Hem incorporat en els nostres serveis les últimes eines tecnològiques per automatitzar processos i fer més àgil i segura la comunicació i gestió dels assumptes dels nostres clients, amb la proximitat i personalització de sempre.

Ens trobaràs al   Carrer Bonaventura Riberaygua número 18, 1-1 a Andorra la Vella i a la   Plaça Francesc Macià número 7, planta 13 a Barcelona.

Ens agradaria compartir aquest projecte amb tu. Et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres per atendre les teves inquietuds, ja sigui per telèfon   (+376) 70 70 10 o per correu electrònic   virtus@virtusadvocats.com


 

Andorra

MERITXELL ALARCÓNAdvocada

SÍLVIA BORGES Paralegal

MANEL CASAL Advocat

CARLOS MUÑOZAssessor fiscal

Barcelona

Itziar Roig-Gironella

XAVIER PUIGGROS

Daniela Petruzzi

Carlos Muñoz

Fina Milà

RAFAEL GIMENEZ

Juan Carlos Díez

Manel Casal

ELISA AYGUAVIVES

Enric Sellarès

Contacta amb nosaltres

© Copyright 2018 VIRTUS ADVOCATS